Ustawienia profilu

Zarządzaj profilem, preferencjami i ustawieniami uwierzytelniania.

Zarządzaj profilem osobistym, metodami uwierzytelniania i preferencjami konta w zakładce Profil w Ustawieniach zespołu.

Dostęp do ustawień profilu

  1. Otwórz obszar roboczy zespołu
  2. Kliknij Ustawienia na pasku bocznym
  3. Otwórz zakładkę Profil

Profil

Zaktualizuj dane osobowe wyświetlane w Agentkit.

Zdjęcie profilowe

  1. Skorzystaj z karty Zdjęcie profilowe
  2. Prześlij nowe zdjęcie
  3. Zapisz zmiany

Wyświetlana nazwa

  1. Skorzystaj z karty Twoje imię i nazwisko
  2. Zmień swoje imię i nazwisko
  3. Kliknij Zapisz

Wyświetlana nazwa pojawia się na listach członków zespołu.

Adres e-mail

Aby zmienić adres e-mail logowania:

  1. Skorzystaj z karty Zaktualizuj adres e-mail
  2. Wpisz nowy adres e-mail
  3. Potwierdź za pomocą linku weryfikacyjnego wysłanego na oba adresy

Hasło

Zmiana hasła

  1. Skorzystaj z karty Zaktualizuj hasło
  2. Wprowadź obecne hasło
  3. Wprowadź i potwierdź nowe hasło
  4. Zapisz

Wymagania dotyczące hasła

  • Minimum 8 znaków
  • Użyj unikalnego hasła dla Agentkit

Metody logowania

Agentkit obsługuje dwie metody uwierzytelniania.

Dostępne metody

MetodaOpis
E-mail/hasłoStandardowe logowanie e-mailem
GoogleLogowanie kontem Google

Połączone konta

Karta Połączone konta pokazuje dostawców połączonych z Twoim kontem. Jeśli łączenie tożsamości jest włączone, możesz połączyć dodatkowe metody logowania i używać dowolnej z nich.

Preferencje

Język

Jeśli skonfigurowano wiele języków, ustaw preferowany język interfejsu Agentkit w karcie Język. Interfejs zaktualizuje się natychmiast.

Usuwanie konta

Aby trwale usunąć konto:

  1. Przewiń do sekcji Strefa zagrożenia w zakładce Profil
  2. Kliknij Usuń swoje konto
  3. Zweryfikuj jednorazowym kodem wysłanym na Twój e-mail
  4. Potwierdź usunięcie

Przed usunięciem

  • Wyeksportuj dane, które chcesz zachować
  • Przekaż własność wszystkich zespołów, których jesteś właścicielem
  • Anuluj subskrypcje, aby uniknąć przyszłych opłat

Co zostanie usunięte

  • Wszyscy Twoi agenci
  • Cała historia konwersacji
  • Wszystkie dane treningowe
  • Członkostwo w zespołach
  • Klucze API

Tej czynności nie można cofnąć.

Kolejne kroki