Obszary robocze zespołu
Twórz i zarządzaj współdzielonymi obszarami roboczymi dla swojej organizacji.
Obszary robocze zespołu pozwalają wielu osobom współpracować nad agentami. Udostępniaj dostęp, przypisuj role i wspólnie twórz oraz zarządzaj swoimi asystentami AI.
Tworzenie obszaru roboczego zespołu
- Kliknij selektor obszaru roboczego na pasku bocznym
- Kliknij Utwórz zespół
- Wpisz nazwę zespołu
- Kliknij Utwórz
Jesteś teraz właścicielem nowego obszaru roboczego zespołu.
Obszary robocze
Agentkit korzysta wyłącznie z obszarów roboczych zespołu. Każda rejestracja automatycznie tworzy obszar roboczy „My team”, a kolejne zespoły możesz tworzyć z poziomu selektora obszaru roboczego.
| Funkcja | Obszar roboczy zespołu |
|---|---|
| Członkowie | Wiele osób |
| Role | Właściciel, Członek |
| Rozliczenia | Współdzielone |
| Agenci | Współdzieleni z zespołem |
Ustawienia zespołu
Ustawienia zespołu znajdziesz w Ustawieniach na pasku bocznym:
Ustawienia ogólne
- Logo zespołu
- Nazwa zespołu (zmiana nazwy aktualizuje też adres URL)
- Preferencje e-mail
Strefa zagrożenia
- Opuszczenie zespołu (dla osób niebędących właścicielem)
- Usunięcie zespołu (tylko główny właściciel)
Agenci zespołu
Wszyscy agenci w obszarze roboczym zespołu są współdzieleni:
- Wszyscy członkowie mogą wyświetlać i edytować agentów
- Właściciele mogą zarządzać ustawieniami zespołu i rozliczeniami
- Rozliczenia są współdzielone w zespole
Limity według planu
| Plan | Członkowie zespołu | Agenci |
|---|---|---|
| Free | 1 | 1 |
| Hobby | 1 | 1 |
| Standard | 3 | 2 |
| Pro | 5 | 3 |
Potrzebujesz więcej? Skontaktuj się z nami, aby ustalić indywidualne warunki.
Opuszczanie zespołu
Aby opuścić zespół, którego nie jesteś właścicielem:
- Przejdź do Ustawień
- Przewiń do Strefy zagrożenia
- Kliknij Opuść zespół
- Wpisz
LEAVE, aby potwierdzić
Natychmiast stracisz dostęp do wszystkich agentów zespołu.
Usuwanie zespołu
Tylko główny właściciel może usunąć zespół:
- Przejdź do Ustawień
- Przewiń do Strefy zagrożenia
- Kliknij Usuń zespół
- Wprowadź jednorazowy kod wysłany na Twój e-mail
- Potwierdź usunięcie
Ostrzeżenie: to trwale usuwa:
- Wszystkich agentów zespołu
- Całą historię konwersacji
- Wszystkie zebrane leady
- Dostęp wszystkich członków zespołu